Cel mai bun frigider cu doua usi – Side by Side

Doresti sa stii care este cel mai bun frigider cu doua usi – Side by Side? In acest articol am realizat o mica selectie cu unele dintre cele mai cumparate si dorite frigidere side by side din Romania.

Cel mai bun frigider cu doua usi - side by side

Frigiderul este probabil unul dintre electrocasnicele de baza din orice locuita. Rolul sau il cunoastem cu totii: depozitarea intr-o temperatura constanta a produselor si mancarii, pentru o perioada prelungita de timp. *Dotat cu un congelator, acesta prelungeste durata de depozitare a carnii, legumelor si a altor preparate pana la 6 luni.

Care este cel mai bun frigider cu doua usi – Side by Side?

Beko GNO4331XPN

Cel mai bun frigider in doua usi - side by side 1

Cel puțin 106 review-uri

Tehnologia NeoFrost dual cooling, display touch, rafturi safety glass, functie racire rapida, functie congelare rapida, dotat si cu congelator.
Verifica pretul aici

Samsung RS66A8100S9/EF

Cel mai bun frigider in doua usi - side by side 2

Cel puțin 101 review-uri

Capacitate 652 l, Full No Frost, tehnologia SpaceMax, Smart Conversion™, Twin Cooling Plus, display minimalist, dotat si cu congelator, inteligenta artificiala.
Verifica pretul aici

Heinner HSBS-520NFXF+

Cel mai bun frigider in doua usi - side by side 3

Cel puțin 30 review-uri

Capacitate 519 l, Full No Frost, Multi AirFlow, touchscreen, display LED, dotat si cu congelator, super congelare, blocare acces copii, inteligenta artificiala.
Verifica pretul aici

Cum alegem un frigider bun?

Haideti totusi sa vedem si care ar fi caracteristicile de luat in considerare atunci cand alegem un frigider cu doua usi side by side. In acest sens e necesar ca de la bun inceput sa identificam functiile si specificatiile unui frigider cu adevarat bun.

In primul rand, controlul temperaturii este vital pentru a avea siguranta ca produsele noastre nu isi pierd din prospetime si nu se strica. In concluzie este ideal ca frigiderul pe care il alegem sa fie dotat cu un sistem de control al temperaturii si cu un afisaj electronic ne permite monitorizarea  in permanenta a temperaturii din interiorul frigiderului sau a congelatorului.

In al doilea rand ar trebui sa avem in vedere aspectele ce tin de intretinerea aparatului si anume dezghetarea acestuia. Frigiderele cu doua usi side by side moderne sunt dotate cu sisteme care impiedica inghetarea frigiderului si care dezgheata in mod automat congelatorul.

Nu in ultimul rand consider ca e important sa vorbim si despre aspectul financiar al achizitionarii unui frigider nou. Trebuie sa avem in vedere clasa energetica si consumul anual de curent.

Un frigider cat mai aproape de clasa A+++ garanteaza un consum mic de energie. In plus, modurile de functionare si control inteligent al temperaturii frigiderul va permit sa economisiti  bani la factura de curent.

Desigur sunt si alte aspecte tehnice ce pot intra in discutie pentru achizionarea unui frigider cu doua usi side by side cum sunt: optiunea de convertibilitate din congelator in frigider la nevoie, numarul de decibeli, materialul din care este fabricata carcasa, existenta sau nu a unui dozator de apa etc.

Vezi aici toata gama de frigidere side by side