Cel mai bun aspirator vertical fara fir

Cel mai bun aspirator vertical fara fir recomandat in 2021

Cel mai bun aspirator vertical recomandatIn era vitezei pare logic sa încercăm sa profitam cât mai mult posibil de timpul nostru liber. Curățarea locuinței, atât de necesara, este una din activitățile consumatoare de timp.

Primul pas pe care l-am făcut cu toții a fost sa renunțăm la matura și la făraș și sa ne achiziționam un aspirator. Nu ne mai batem covorul în spatele blocului de mult deoarece noile aspiratoare vin dotate cu perii special destinate curățării covoarelor și presurilor.

Avantajele aspiratorului clasic sunt indubitabile. Acesta reduce timpul și efortul depus prin automatizarea procesului de curățare a suprafețelor. Cu ajutorul tehnologiei inovative a pompei de aer acesta creează un vid pentru absorbirea murdăriei și prafului.

Cele mai bune aspiratoare verticale fara fir in 2021

Bosch Unlimited BCS1ALL

ROWENTA X-Force Flex 11-60 RH9879WO
Baterie reincarcabila, autonomie 60 de minute.
( Baterie 18V )

ROWENTA X-Force Flex 11-60

ROWENTA X-Force Flex 11-60 RH9879WO
Tehnologie flex, sistem iluminare LED.
( 52 Wati )

Dyson V11 Absolute Extra Pro

Dyson V11 Absolute Extra Pro
Ecran LCD, autonomie 120 de minute.
( 610 Wati )

Acum ca ne-am pus de acord cu cât este de util un aspirator haide sa vedem totuși și ce anume ne enervează la aspiratorul nostru clasic?

În primul rand sa ne gândim la cât sunt de grele aspiratoarele sau la cât de greu găsim un colt în care sa le înghesuim pentru ca știm cu toții, nu sunt tocmai subțirele. Sa mai vorbim și despre cablul care ba e prea scurt, ba se încurcă, ba ne împiedicat de el. Sau furtunul care se strica atât de frecvent încât probabil este principalul motiv pentru care ne-am înlocuit dea lingul anilor aspiratorul.

A,da! Și cea mai stresanta partea a folosirii unui aspirator clasic este probabil golirea sacului. E un procedeu atât de peste mana, degaja atât de mult praf și mizerie încât ajungi sa te gândești cu groaza la ziua în care trebuie sa schimbi sacul aspiratorului tău.

Acum ca ne-am lămurit ca e util un aspirator dar în același timp e greoi, greu de depozitat și folosit, haide sa vedem ce soluții avem!

Te-ai saturat de aspiratorul tău greu și învechit de acasă? Vestea buna e ca acum exista pe piața ASPIRATOARE VERTICALE durabile, ușor de folosit și întreținut și cu multe accesorii pentru toate zonele în care dorești sa faci curățenie. Și asta nu e tot! Aspiratoarele verticale fără fir au avantajul ca pot fi folosite oriunde în casa sau chiar pe lângă aceasta în garaj sau în mașină fără a avea nevoie de o sursa de curent, fiind dotate cu baterii și stații de încărcare, si lipsite de enervantul fir.


1. Bosch Unlimited BCS1ALL

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ALLBosch Unlimited BCS1ALL este un aspirator vertical cu capacitate de colectare de 0.4 L si accumulator reincarcabil de 18 V compatibil cu gama Bosch Home & Garden.

Accesoriile incluse sunt: suportul pentru perete, peria pentru tapiterie si duza pentru spatii inguste.

Are incorporate tehnologiile EasyClean si Fast Charge si are instalat pe maner panoul de control.

Este ideal pentru garsoniere si apartamente.


2. ROWENTA X-Force Flex 11-60 RH9879WO

Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex 11-60 RH9879WOROWENTA X-Force Flex 11.60 RH9879WO este un aspirator vertical dotat cu aspirator de mana, un rezervor de 0.9 L si o baterie cu autonomie de 45 de minute

Este dotat cu sistem de luminare si comenzi pe maner. Are incorporat system de luminare si indicator de nivel pentru recipientul de colectare.

Acesoriile incluse sunt: suport pentru perete, perie si duza pentru tapiterie si accesoriu pentru spatii inguste.

Probabil cea mai impresionanta functionalitate este tehnologia flex ce permite accesul aspiratorului sub mobila.

Este ideal pentru orice tip de locuinta.


3. Dyson V11 Absolute Extra Pro

Aspirator vertical Dyson V11 Absolute Extra ProDyson V11 Absolute Extra Pro este un aspirator vertical cu o capacitate de 610 W, ecran LCD si baterie cu o autonomie de 120 min.

Este dotat cu un rezervor de 0.7L si cu un sistem de evacuare al recipientului de colectare intr-o singura miscare. Ecranul LCD indica in permanenta nivelul bateriei si al rezervorului.

Se poate transforma intr-un aspirator de mana si poate fi folosit atat in casa cat si pentru curatarea masinii.

Prevazut cu 3 moduri de aspirare: ECO, AUTO, BOOST precum si cu accesorii pentru mobila, tapiterie si spatii inguste, este aspiratorul ideal indiferent de suprafata pe care doriti sa o curatati.


AVANTAJELE UNUI ASPIRATOR VERTICAL FARA FIR

  1. Aspiratorul vertical fara fir este deosebit de versatil, el putand fi folosit pentru orice tip de suprafata, inclusiv pentru curatarea scarilor, mobilierului sau draperiilor.
  2. Dintre toate tipurile de aspiratoare disponibile pe piata, aspiratoarele verticale sunt considerate a fi cea mai buna investitie cand vine vorba de durata de functionare si materialele din care sunt confectionate.
  3. O particularitate a majoritatii aspiratoarelor verticale o reprezinta usurinta cu care pot fi demontate. Cele mai multe devin printr-o singura miscare un aspirator de mana. Multitudinea de accesorii cu care sunt dotate faciliteaza curatarea in profunzime a tututor spatiilor din locuinta.
  4. Principala caracteristica ce le deosebeste de aspiratoarele clasice este absenta firului. Aspiratoarele verticale moderne sunt dotate cu acumulatori de rezerva si optiunea de incarcare rapida a acestora, ne mai fiind nevoie ca aspiratorul sa fie conectat in permanenta la o sursa de curent. Acest lucru face posibila utilizarea lui si in jurul gospodariei, de exemplu pentru curatarea masinii.
  5. Ideal pentru bucatarii, camera copilului sau spatiul animalului de companie. Forma si designul acestui tip de apiratoare fac posibila curatarea rapida a zonelor din case predispuse la murdarire.
  6. Aspiratoarele verticale sunt dotate cu tehnologii innovative si accesorii pentru curatarea in profunzime a covoarelor si carpetelor, precum si a draperiilor sau huselor de mobilier.
  7. Se deosebesc de aspiratoarele clasice prin modul eficient de depozitare al acestora. Aspiratoarele verticale vin la pachet cu un sistem de prindere pe perete sau in dulap, fiind foarte usor de pus la loc dupa utilizare.