Cea mai buna combina frigorifica (frigider cu congelator)

Cea mai buna combina frigorifica

Doresti sa gasesti cea mai buna combina frigorifica pentru tine si locuinta ta? Am selectat 3 combine frigorifice de la 3 branduri diferite, au fost deja cumparate de alte persoane si au primit un rating bun pe magazinele online.

Cea mai buna combina frigorifica (frigider cu congelator)

Arctic AK54305M30MT

Cea mai buna combina frigorifica 1

Cel puțin 221 review-uri

Capacitate 294 l, sistem racire static, termostat ajustabil, usi reversibile, autonomie fara curent 16h, pret rezonabil.
Verifica pretul aici

Heinner HC-V268F+

Cea mai buna combina frigorifica 2

Cel puțin 173 review-uri

Capacitate 268 l, sistem racire Less Frost, termostat ajustabil, usi reversibile, functia congelare rapida.
Verifica pretul aici

BEKO RCNA406E40ZXBN

Cea mai buna combina frigorifica 3

Cel puțin 166 review-uri

Capacitate 362 l, usi reversibile, touchscreen, EverFresh+, NeoFrost Dual Cooling, Cooling Fan, HarvestFresh.
Verifica pretul aici

De ce sa alegi o combina frigorifica?

Cea mai buna combina frigorifica recomandataCombina frigorifica este un electrocasic util in orice locuinta. Spre deosebire de frigiderele clasice acesta vine cu un design deosebit. Congelatorul este pozitionat in partea de jos, facand astfel mai usor accesul la frigiderul pe care il folosim mai des.

De altfel intreaga configuratie face posibila depozitarea intr-un mod mai convenabil al produselor si alimentelor prin numarul suplimentat de rafturi si compartimente extra pentru sticle mari, legume, cutie de congelare rapida etc.

Majoritatea combinelor frigorifice disponibile pe piata au posibilitatea de incorporare, aspect ca ofera bucatariei tale un design unitar si iti permit sa folosesti mai bine spatiul de care dispui.
Vezi aici toata gama de combine frigorifice
Pe langa capacitatea mare de stocare de care dispun, combinele frigorifice sunt dotate cu tehnologii no frost care au ca scop impiedicarea formatii de gheata pe peretele posterior al frigiderului sau in congelator.

Compartimentarea inteligenta si sistemul de control al temperaturii permit depozitarea oprima a oricarui tip de aliment de la oua, carne, lactate pana la legume sau sticle cu bautura. In cazul congelatorului, sertarele din dotarea sa iti permit stocarea pe categorii a diferitelor produse pentru o pastrare optima in functie de tipul de aliment.

Majoritatea combinelor frigorifice au afisaj electronic touchscreen care iti reda in permanenta temperatura incintelor. Totodata iti poti seta dupa bunul plac programul si modul in care combina ta sa functioneze in functie de cantitatea de produse depozitate sau daca esti plecat pentru o perioada lunga de acasa.

Alte functii smart sunt alarma sonora sau luminoasa in cazul in care ai uitat usa deschisa precum si control copii pentru ca acestia sa nu poata deschide usa frigiderului din greseala in lipsa ta.

Daca iti doresti spatiu de depozitare suficient pentru alimentele tale si daca doresti sa iti organizezi modul in care iti pastrezi alimentele sau pur si simplu daca vrei sa te asiguri ca tot ce ai cumparat are locul lui bine stabilit si isi va pastra prospetimea, atunci ideal pentru tine si casa ta este o combina frigorifica.