Cea mai buna carte de dezvoltare personala

Cauti cea mai buna carte de dezvoltare personala? Alege dintr-o varietate de subiecte: dezvoltare personala, gasirea motivatiei, imbunatatirea stimei de sine si multe alte carti de dezvoltare personala si profesionala care te vor ajuta sa descoperi si imbunatatesti cea mai buna versiune a ta!

Cea mai buna carte de dezvoltare personala 0

Cele mai bune carti de dezvoltare personala


Atomic Habits de James Clear

Atomic Habits de James Clear CarteVerifica pretul aici

Atomic Habits: este o carte scrisa de James Clear, publicata in 2018. Cartea este un ghid practic si accesibil pentru construirea obiceiurilor sanatoase si eliminarea celor daunatoare din viata ta.

Clear isi propune sa dezvaluie modul in care obiceiurile mici, sau „atomice”, pot avea un impact semnificativ asupra vietii noastre. El argumenteaza ca schimbarile minore in comportamentul nostru pot duce la transformari majore in viata noastra, daca sunt aplicate in mod consecvent si strategic.

„Atomic Habits” ofera strategii practice si accesibile pentru formarea si mentinerea obiceiurilor sanatoase, evidentiind importanta schimbarilor mici si constante pentru a avea un impact semnificativ asupra vietii noastre.


Gandire rapida, gandire lenta – Daniel Kahneman

Gandire rapida, gandire lenta - Daniel KahnemanVerifica pretul aici

„Gandire rapida, gandire lenta” este o carte scrisa de Daniel Kahneman, laureat al Premiului Nobel pentru Economie in 2002.

Cartea iti dezvaluie cum doua sisteme din creierul tau se afla intr-o lupta constanta pentru controlul comportamentului si actiunilor tale, ilustrand plenar modurile in care acest conflict poate duce la erori de judecata si in luarea deciziilor, si iti ofera indrumari pretioase pentru a remedia aceste aspecte.

Prin studii captivante si exemple ilustrative, cartea ofera o incursiune profunda in psihologia deciziilor umane si ofera instrumente practice pentru a ne imbunatati gandirea si luarea deciziilor in viata de zi cu zi.


Ce sunt cartile de dezvoltare personala?

Toate cartile de dezvoltare personala sunt despre schimbare! O schimbare a modului cum gandesti, a obiceiurilor, a trasaturilor de caracter sau chiar si de schimbare a aspectului fizic. Ideea este ca trebuie sa faci singur schimbarea. Nu e de ajuns sa cumperi si sa citesti cartea. Trebuie sa actionezi!

Sunt de departe unele dintre cele mai practice metode prin care poti evolua.