Cel mai bun cuptor electric (actualizat 2021)

Cel mai bun cuptor electric recomandat pentru 2021

Cel mai bun cuptor electric recomandatDoriti un cuptor electric si inca nu stiti ce cuptor sa cumparati? In acest ghid va explic tot ce trebuie sa stiti pentru a va alege modelul adecvat nevoilor dumneavoastra.

Este minunat ca trăim intr-o epoca in care putem alege tipul de energie pe care il folosim in gospodariile noastre. Putem alege intre aparatele pe gaz si cele electrice.

In acest caz, mai precis, vom alege cel mai bun cuptor electric din acest an pe care il ofera piata din Romania. Vom detalia si motiva alegegera facuta. Ramaneti cu noi!

Mai jos aveti cateva oferte excelente de la cele mai mari si de incredere marci din Romania, insa inainte de a va angaja intr-o achizitie, utilizați ghidul nostru pentru a va ajuta să luati decizia corecta.

Cele mai bune cuptore electrice in 2021

Albatros A50BRCL2

Albatros A50BRCL2
Rotisor, Convetie, lumina interioara si Independent
( 2000 Wati )

Oursson MO3020/DC

Oursson MO3020DC
Convectie, 12 programe de gatit si auto-curatare.
( 1500 Wati )

Timeless Tools

Timeless Tools
Afisaj Digital, grill rotativ si 16 programe presetate.
( 1500 Wati )

Cuptoare electrice recomandate si opinii

Fara dubii, cuptorul electric independent este un electrocasnic care are multe avantaje de oferit. Nu se stie daca intr-o buna zi va inlocui cuptorul cu gaz, dar de un lucru putem fi siguri: a ajuns si va ajunge in multe case din intreaga lume. Este ieftin, flexibil, usor de utilizat si cu un consum de energie scazut.


1. Albatros A50BRCL2 ( 2000 W )

Cuptor Electric Albatros A50BRCL2Cuptorul Albatros A50BRCL2 este un cuptor electric cu aer cald (convectie), cu o capacitate de 50 de litri, cu 4 trepte de putere si cu o putere maximă de 2000 W.

Ca functii putem mentiona : lumina interioara, avertizarea sonora, rotisorul, timer-ul, termostatul si controlul temperaturii (90°C – 230 °C).

La accesorii avem: o tava mare, un gratar de inox, un maner pentru tava si o tavita de colectare a reziduurilor.

La un pret foarte accecsibil, Albatros A50BRCL2, poate fi utilizat pentru a face: friptura, pui la rotisor, pizza, muffins, sufleuri sau tarte, blaturi de tort, pandispan, etc.


2. Oursson MO3020/DC ( 1500 W )

Cuptor Electric Oursson MO3020DCCuptorul Oursson MO3020/DC este un cuptor electric cu convectie, cu o capacitate de 30 de litri, cu 3 trepte de putere si cu o putere maximă de 1500 W.

Functii / Optiuni: autocuratarea, oprire automata, alerta sonora, rotisorul, termostatul si controlul temperaturii (100°C – 230°C), convectie, rotisor + convectie.

Accesorii: tava, rotisor, maner element rotiserie, tava firimituri, coș pentru rotisor, tava pentru pizza, gratar.

Cele 12 programe de gatit fac din acest cuptor unul de luat in seama; fie ca este vorba de pui, pizza sau patiserie, cuptorul independent Oursson MO3020/DC, poate inlocui complet cuptorul traditional.


3. Hoppline Timeless Tools ( 1500 W )

Cuptor Electric Timeless ToolsCuptorul Timeless Tools este un cuptor electric cu convectie, cu o capacitate de 12 litri, cu 10 trepte de putere si cu o putere maximă de 1500 W.

Functii / Optiuni: oprire automata, iluminare, timer, indicator luminos, controlul temperaturii (65°C – 200 °C) si 16 programe presetate.

Accesorii: grila gratar, paleta pizza, furca rotisor, protector de stropire si tava pentru picurare.

Cuptorul electric, de la Hoppline, va permite să pregatiti mese sanatoase pentru intreaga familie. Functioneaza cu aer cald deci nu are neaparat nevoie de ulei.


De ce sa alegi un minicuptor electric – Avantaje

1. Cuptorul electric asigura o temperatura uniforma pe toata perioada coacerii. Desi pare banal, nivelul de temperatura este deosebit de important pentru prajituri si produsele de patiserie.

2. Cuptoarele electrice sunt eficiente din punct de vedere energetic. Gazul este mai putin ecologic.

3. Majoritatea cuptoarelor electrice sunt dotate cu o functie de auto-curatare. Deoarece cuptoarele sunt greu de curatat, o optiune de auto-curatare poate economisi timp.

4. Cuptoarele electrice pierd mai putina caldura deoarece temperatura in ele este controlata si este mai putin probabil sa aveti pierderi. Pierderea de caldura costa bani; caldura suplimentara din bucatarie trebuie compensata prin pornirea aerului conditionat. Prin urmare, nu  pierzi bani doar cu cuptorul dar cheltuiesti si mai mult pentru facturile la energie electrica.

5. Cuptoarele electrice au costuri de intretinere mai mici. Cuptoarele pe gaz sunt mai predispuse la deteriorare. Cuptorul electric functioneaza mai mult, cu mai putine probleme, astfel puteti economisi banii de reparatii.

6. Pentru bucatarii mai putin experimentati, cuptorul electric este mult mai usor de utilizat si manipulat atunci cand se gateste. Temperatura este precisa iar programele presetate sunt mai usor de utilizat decat butoanele clasice de pe majoritatea cuptoarelor pe gaz.

Alegerea unui cuptor este un proces personal care depinde de preferintele si stilurile de gatit ale fiecaruia. Cuptoarele electrice au unele avantaje fata de cele pe gaz. Sunt mai eficiente și pierd mai putina caldura, economisind astfel bani. In plus, cu ajutorul cuptorului electric, economisiti timp pretios.


Ghid – alegerea celui mai bun cuptor electric